Minat penulis utk tukar enjin kancil adalah kerana kuasa yang rendah dan lemau bg kancil standart. mo tgk jg lah budjet. Sy masih baru dalam "menternak" seekor kancil xseberape pade bulan 6 tahun ini bernadikan enjin L2s. 0 turbo kancil 1. 42MM OF THICKNESS AND 2 LAYER. many pomen said L5 got problem. Modifikasi Enjin & Komponen - EF-JL 660. kalo nok koi ade gear box kelisa auto. 0 dvvt kancil 2013 kancil 2nd hand kancil 2004 kancil 2005 price kancil 2002 market price kancil 2003 market value kancil 2002 kancil 2001 kancil 2003 kancil 2005 kancil 3gp kancil 3000 300 hp kancil kancil 3k kancil 3 throttle kancil 3 ribu kancil 3 cylinder kancil rm3000. Sebabnya enjin L2 lebih senang mantain dan juga part-part dalam lebih kurang sama dengan Kancil 660. Cuma tinggal nak repair aircond je. semata2 utk meletakkn en3 hanya berkenaan kete2 CIVIC. RARE original Strut Bar L2 L2S Complete PNP Semua model Kancil. jgn d ka c lama tau barang tu. Koleksi bengkel kereta turbo & modifikasi di Malaysia. @Anonymous : Kalau kancil jenis tahun 96 enjin rare leh masuk Daihatsu Mira L2,L2s,L6-Kelisa. 1:34 DOWNLOAD PLAY. mcm keta sia la. keithrottle. Used Perodua Kancil for RM 4 200 at Pasir Mas, Kelantan. Budget dlm bapa? Sekarang baru ada 4k. Read more read less year ma. Buy Kancil turbo l2s (M) Moderno Limited in Kuala Lumpur,Malaysia. Barang2 kancil for sale. 7 in Kuala Lumpur Manual Hatchback Silver for RM 6,500 - 3811814 - Carlist. 00 Add to cart; L6 seat suitable for modification L2 L2s L5 kancil Japan RM 390. 3 YRV turbo dengan gasket keluli mencantumkan head yang siap diporting dan polish. Perodua hrvatska, perodua hrvy, perodua hrv honda, perodua hrvsf, perodua hrvatski, perodua hrv 2020, Perodua Axia Rear Skirt (pu2558) - M. Kampas Rem Belakang Vario Techno 125 PGM-Fi/Beat/Vario Orisinil Honda. Anyone like to test kindly contact me @ 012-3266815. package enjin siap psang d kancil rm1700 siap psg enjin l6 l7 NA d kancil rm2000 siap psg enjin l2 NA d kancil rm2200 siap psg enjin l5 l6 l7 l9 avy turbo d kancil rm2500 siap psg enjin l2 l2s turbo d kancil rm2700 siap psg enjin kelisa jepun 1000cc d kancil rm4500 siap psang halfcut l5 l6 di kancil kelisa kenari. Piston dan Rings. Selangor RM 449. Smart and clean modification for kancil. L5 spare part expensive. B0326 perodua kancil fiber front p end 7 5 2020 1 40 am in my opinion for a guy who really wanted to involve car modification with low budget i will always recommend start kei cars kancil mira l2s l5 parts for swap aksesori auto di carou. 0 JAPAN COMPLETE BOLEH MASUK KE KANCIL. Read more read less year ma. tapi aku xnak pakai L2S complete. Perodua hrvatska, perodua hrvy, perodua hrv honda, perodua hrvsf, perodua hrvatski, perodua hrv 2020, Perodua Axia Rear Skirt (pu2558) - M. TOmbol Gear Daihatsu MIRA Ori HItam Tombol Sambung Utk kANCIL - halfcut condition - Seperti dalam gambar - Harga FIX Price: RM 180 Call/SMS - Syah 0122261604 Lokasi Ampang Berdekatan Ampang Point Posted by MEG Autoparts at 7:45 AM. 25 Feb, 15:10. L5 spare part expensive. kancil turbo Sejarah kancil. Cars for GTA San Andreas - Perodua Kancil L2s v0. 660 turbo is great. com Personal blog Kisah [email protected] Aku. Exterior: - Rear set moderno wth new kanciL wiper - Front Stnd Kancil 850 2001 - Metallic Silver Colour - Antena Ori Mira(50% silver, 50% Black) - RIm k kar 15"(Tyre 70% left) - Spring Kimex - Abs Monroe(rear only, front: kanciL 850) Interior: - Seat ET Limited - Carpet Mira - CD player Pioneer - Momo Stering - Comfort Tinted(Made in USA. Engine Air Filter for Perodua Kancil L5 TURBO Application: Perodua Kancil, Nippa, Daihatsu Ceria (1994 - 2009) L500 TURBO. Home >> Entire Malaysia >> Cars. PERODUA KANCIL (850cc) MANUAL 'STANDARD'. melayu boleh percaya ke? ok aku cerita kenapa kadang-kadang orang melayu taknak pegi kedai melayu. item:tanpa scoop,custom made. cooler inside space full range & high performance, material aa+ made. Mazda BP Turbo Mazda RZ7 FC/FD Mazda RX8 Mitsubishi Airtrek Mitsubishi EVO1-10 Mitsubishi Triton 2. 0 turbo kancil 1. dan banyak lg laa. Salam, buat pengunjung2 blogku ini blog nie direka khas. Kancil 850 engine used cars. Perodua kancil mula dikeluarkan pada tahun 1994-2009. Signal Bumper L2s Cun2 Rm2xx 3. ade sesape yang da buat?atau yang brani nk buat. 5 Nissan Skyline RB Series Nissan Sylvia Perodua Kelisa Perodua Kenari Perdua L2/L5/Kancil Perdua Myvi 1. leh pkai piston l2s turbo je. The Daihatsu Mira (also known as the Cuore, Domino, and more recently Charade), is a kei car-type vehicle built by the Japanese car maker Daihatsu. Disc brake knuckle arm L2 L2s L5 L6 kancil 660 850. bagi sekali fuel tank jangan risau boleh start masa beli. Join Facebook to connect with Logan Wick and others you may know. Perodua Kancil L5 Turbo Manual Th2002. tupasal bagi nama Little Whitey Moderno. Custom bumper for kancil with smoked headlamp and black hood. com or call 013-2476033. Monday, 21 February 2011. Sy mahu tanya sikit. Tapi masa tu xde duit nak repair. Pada mulenye,prestasinye sgt mengaggumkan. Kami datang lagiii. ARC Intercooler for EVO, satria,kancil, wira and others!! High quality with Good Finishing!reduce hot down to 58c if use ARC intercooler, protect your throttle body, turbo engine and your piping & silicone hose under mantainance. IKLAN (FOR SALE)~KANCIL 660 L5 AUTO TURBO FOR SALE KANCIL 660 L5 AUTO TURBO. Sebelum ini saya pernah mendengar enjin L5 ini adalah enjin yang 'manja', kalau ditekan akan mudah rosaklah parts enjinnya. bila aku ada shoot gath. Kancil Turbo L2s 99 posted by EpinGTXX tahun 1999 2 owner perempuan kereta cantik,free accident enjin L2s manual jpj endorsed,turbo baru,klac baru,pad brek baru,asober baru,spring APM performax,ekzos apexi 9566: Used - Excellent: RM12,500. Add to Compare. 12,850 likes · 72 talking about this. Sub steering L5 kelabu 2 spoke 3 spoke for kancil. Menggunakan 4 silinder dan 16 injap DOHC berbanding hanya 3 silinder dan 6 injap SOHC pada enjin asal, enjin kecil dengan pendesak turbo ini mampu menghasilkan kuasa sebanyak 64hp, kuasa. oRait gak tuh kan. B0326 perodua kancil fiber front p end 7 5 2020 1 40 am in my opinion for a guy who really wanted to involve car modification with low budget i will always recommend start kei cars kancil mira l2s l5 parts for swap aksesori auto di carou. kat bawah ni aku nak bagi spec yg aku nak buat. lampu mordeno ada ring sekali mentol kuning ori jepun. kalu test standart dia pun lg laju dr kancil 850: Reply. Car: BMW 318 E30 Manual year 1991 Feedback: I install it with Stromberg power Booster. akum,aku nak tya npe enjin l2s auto aku mati bila aku aku tarik dlm rpm7000? turbo untuk kancil 660 zami l2s turbo November 9,. but i like L512 bodykit. 00 Add to cart; L6 seat suitable for modification L2 L2s L5 kancil Japan RM 390. 00 Hot Bits Stainless Steel Turbo Exhaust System RM 1,300. Use magic Report. Wah akhirnye ade gak barang L2S kat kete aku nanti. kancil turbo'97 enjin l2 turbo,full l2s bodykit,seat bucket,turbo besar,sport rim l2s,moonroof,black interior,l5 dashboard,kereta untuk auto show,100% acc free price :rm 12,000 tel :012-9706729 loc :kuala lumpur. 0 susah mo register. pass jpj pelbagai bumper dan dashboard kcar pelbagai model dr daihatsu utk kancil,kenari dan kelisa. kalau Moderno, hood die flat, xde skup. com or call 013-2476033. ade yg dah dapat, ade jugak yg masih dalam pencarian. Comment by muhammad arif saifudin on 08/08/2014 3:55 am. Kelab ini ditubuhkan untuk mereka yang mempunyai perodua kancil, tak kiralah dah convert ke, belum , so semua boleh join. Economy package and Complete package provided. rm1100 siap psg enjin l5 l6 l7 na di kancil rm1100 siap psg enjin l9 jb turbo di kancil. 5 Subaru WRX 2008 Subaru WRX. maklumlah L2S tengah hot skang ni. Maintenance is just about the same. keithrottle. 00 Add to cart; L5 kancil Auto dashboard black including meter and blower L6 L2 L2s RM 550. Ekzos - Muffler rekaan HKS. Modified Perodua Kancil Daihatsu Mira ダイハツ・ミラ L200 Turbo Intercooler with 8000K RPM High Speed Fans - Duration: 1:22. Tidak hanya dengan menukar enjin sahaja, pimilik yang pemalu ini juga menukar turbo dari RHF3 ke turbo Subaru TD04L bagi menambahkan lagi daya G-Force pada jentera milik beliau. GREDDY HKS radiator auto L2 L5 ek eg b16 b18 RM279-NEW item-Brand GREDDY-for AUTO tranmission only-suitable for honda civic eg ek-kancil L2s L5-double layer-bottom (have 2 hole for auto tranmission oil)-improver more cooling - 2 rows, 42mm thickness-Fine craftmenship !!-Closely stack cooling fins ! !. 0 japan complete boleh masuk ke kancil. 00 Apex'i AVC-R Boost Controller RM 2,030. Bendul Kelabu Rm50 4. For the 660cc model, no need to rebore the piston cylinder but still have to use the l2/l2s turbo piston because Perodua Kancil piston is a high compression piston while l2/l2s turbo piston is low compression. pelbagai bumper dan dashboard kcar. 12,850 likes · 72 talking about this. Enjin L5 Manual Turbo 4 Silinder 16 Valve Interior L5 Exterior Moderno L2 Rim xkesah janji made in Japan dan ringan Kaler semestinya Champion White Type R hahaha. Car: Mira 660 L2S Turbo Feedback: Better pick up and top speed. 25 Feb, 15:10. 00 Apex'i AVC-R Boost Controller RM 2,030. Cars for GTA San Andreas - Perodua Kancil L2s v0. Syuaib Aziz ha condiviso un post. Better hill climbing as well. oRait gak tuh kan. 2) semi sintetik = jenis minyak yg ngam2 untuk kebanyakan kereta dan paling ideal untuk enjin turbo dari halfcut, tahan sehingga kebiasaannya 8,000km namun disyorkan untuk 7,000km, menggunakan kod dari 10W sehingga 15W ( contohnya Castrol Magnatex 15W-30 ). Kelab yang diasaskan oleh En. Oleh kerana dah bosan untuk menambah minyak hitam dan sentiasa mengeluarkan asap yang banyak, so ambe menerusi member baik di opis, Mat Din and Oyos mencari enjin di half cut. com Personal blog Kisah [email protected] Aku. 660 turbo is great. ba tulung2 dulu sini. I love my tiny mini hobby project car, make me busy all the time hahaha :hyper:. kalau Moderno, hood die flat, xde skup. Enjin Dahaitsu L2s punye part barang adalah sama dengan kancil. Car: Perodua Kancil 850 Manual year 2000 Feedback: I install it with Stromberg power Booster. Sementara tu, aku masih lagi mencari part2 utk aku convert ke Kancil ni. L5 L6 halfcut jbjl turbo 4 piston engine l2 kancil good condiiton direct import from japan. Mohon pendapat dan pandangan saudare2 sekalian dalam tips2 penjagaan enjin+turbo std. atas nasihat ke dua dua mat keta ini, ambe memilih untuk membeli enjin Turbo L2S menggunakan kotak gear automatik. Kancil Mira L2s Top Speed Test drive Kancil 850 Engine L2s 660cc Turbo std Wiring kancil 850 Gearbox Kancil + Daihatsu Daihatsu Cuore Avanzato TR-XX R4 Project - Episode 1 First look at my new car, rescued from abandonment and in dire need of some TLC. com 35,251 views. Harga:[email protected] kancil turbo'97 enjin l2 turbo,full l2s bodykit,seat bucket,turbo besar,sport rim l2s,moonroof,black interior,l5 dashboard,kereta untuk auto show,100% acc free price :rm 12,000 tel :012-9706729 loc :kuala lumpur. bumper mordeno lampu ketam licca stoken fiber sekali lip L6. tupasal bagi nama Little Whitey Moderno. 0 lg bgs p bnyk org ckp klu msk 1. Unique custom body kit with wider side all in yellow. kereta kemas. L2S 9 spoke rim for kancil with 155/60/13 2 unit DUNLOP and 2 un L2S 9 spoke rim for kancil with 155/65/13 yokohama science s-781 L2S 9 spoke rim for kancil with 165/70/13 DUNLOP SP70e tyre 90% L2S 9 spoke rim with dunlop SP65e 165/65/13 tyre 90% thread L2S floormat for [email protected] enthusiast L2S front bonet with big scoop (Flat black). Facebook gives people the power to share and makes the world. Enjin engine Ef L6 turbo for kancil. Transmisi - Manual 5 kelajuan. Salam, buat pengunjung2 blogku ini blog nie direka khas. Selangor RM 449. oRait gak tuh kan. hahaha :)) ok kite sambung balik. Disc brake knuckle arm L2 L2s L5 L6 kancil 660 850. selain kancil belalang, geng KCar ramai tengah gila L2s. meter yrv L5 steering shape adjustment Side mirror fold Mira carpet full set sport pedal L5 gear conser box L5 dashbox drink holder , L5 limited sport sit (Avazato) ,. Ok siap 2 biji hari nihkancil l2s turbo dan kelisa yrv turbomesti owner x sabo nk ambik hihi. mira l2s,moderno,L512,l502,coure,gino,move. We sell Health & Beauty, Autoparts and other item from Malaysia. but that for the older kancil my 2003 kancil originally came wif ED-DE engine which is 850cc Twin Cam and using fuel injection power rated at 50hpsame as kelisa's 850cc version but with 3speed auto gearbox. Emblem Mira 8. com 35,251 views 1:22. Hubungi kami pada bila-bila masa (24 jam) Kedai kami terletak di Kangar dan beroperasi dari jam 2 petang-11 malam setiap hari. (in term of driving pleasure) 660 carb is hopeless. Kena kenal pasti gegaran dari mana sama ada suspensi atau enjin. try his car first. thanx kob3bryant. Perbezaan 4g63 dan 4g67. Say carlistmy for the best deal 1995 perodua kancil 660 ex hatchback. adam garage kota kinabalu, sabah, malaysia tempat : adam garage no d-31-0,riverside plaza, kingfisher kuala inanam, kota kinabalu sabah masa beroperasi : 10pagi - 7 petang *dibuka setiap hari kecuali ahad dan cuti umum cara pembayaran : cash/maybank atm deposit/maybank2u cara pengambilan barang: self collect/pos sebarang pertanyaan sila hubungi: zul: 088-383404 / 013-5554954. pastu pakai kat honda civic ek(2006-2008). kat bawah ni aku nak bagi spec yg aku nak buat. look better than L2s or moderno. hah c iwan nie pakai kete kancil belalang wane puttih no plate dia di rahsia kn ats sebab2 tertentu. Bgmn caranya spy ia boleh begerak. Dok pening sama ada nak masuk enjin L2s @ L502s. Modifikasi Enjin & Komponen - EF-JL 660. masuk turbo setting sekali. 00: Wed June 24, 2009 15:38. saya ada kancil turbo engine l2s, masalah engine cepat panas kalau pasang aircond. Tidak hanya dengan menukar enjin sahaja, pimilik yang pemalu ini juga menukar turbo dari RHF3 ke turbo Subaru TD04L bagi menambahkan lagi daya G-Force pada jentera milik beliau. Bumper Mora J Condition seadanya Rm2xx 2. radiator sumbat,satu lagi kipas tak cukup laju. ni dah thn 2017. 2-3 bulan pertama hidup aku seronok sangat laa pasal banyak keta yang aku dapat ayamkan. yang standard yang turbo beso turbo kecik semua boleh so pada yang berminat lihat facebook kelab kami. Kampas Rem Belakang Vario Techno 125 PGM-Fi/Beat/Vario Orisinil Honda. dia pkai henjin turbo l2s,l5,l9 la tu. 0 susah mo register. ARC Intercooler for EVO, satria,kancil, wira and others!! High quality with Good Finishing!reduce hot down to 58c if use ARC intercooler, protect your throttle body, turbo engine and your piping & silicone hose under mantainance. Dan lagi satu, jika bercadang nak membeli enjin Mira Turbo,aku cadangkan lebih baik ambil enjin L200S dari L500S. Apr 23, 18:59. Mazda BP Turbo Mazda RZ7 FC/FD Mazda RX8 Mitsubishi Airtrek Mitsubishi EVO1-10 Mitsubishi Triton 2. Piston dan Rings. i know L2 can tekan kaw2 everyday plus sparepart is cheap. ??? nak save bajet Reply Delete. Contoh Timing Belt, Top Gasket, dan Oil Filter. Oleh kerana dah bosan untuk menambah minyak hitam dan sentiasa mengeluarkan asap yang banyak, so ambe menerusi member baik di opis, Mat Din and Oyos mencari enjin di half cut. Enjin Dahaitsu L2s punye part barang adalah sama dengan kancil. condition : boli2 suda ni Lokasi : KM Price : RM 130. Disini sy nak tegaskan bahawa proses Bolt On Turbo ini tidaklah merosakkan Engin. hehehe :p s0,lau korang nak jumpe dia juz roger je dia k. salam bro sioloonmau tanya sikit?skrg saya guna sebiji turbo rhf4 masuk d ebay enjin kancil saya,masalahnya,turbo lambat buka,memang jenis turbo ni lambat bu. mira l2s,moderno,L512,l502,coure,gino,move. Join Facebook to connect with Logan Wick and others you may know. my - fully convert to MIRA L2S 2006 - Carlist. rm4500nego ws0182934671. dari tahun 2009 lagi dan tahun ni teringat balik. L2 engine is very similar with the original Kancil engine with the added engine valve to 12 from 6, but L5, L7 and L9 type is totally different kind of engine, whereby. com Perodua Kancil With Daihatsu L902 Jb-det Engine Project via www. viva pakai cam lube manakala kancil pakai rocker arm iaitu sama ngan daihatsu mira. Sarung Seat Mira J/Moderno Seadanya Rmxx 7. 5j Pcd100, Call/sms/email for More info. Newer Post Older Post Home. GREDDY HKS radiator auto L2 L5 ek eg b16 b18 RM279-NEW item-Brand GREDDY-for AUTO tranmission only-suitable for honda civic eg ek-kancil L2s L5-double layer-bottom (have 2 hole for auto tranmission oil)-improver more cooling - 2 rows, 42mm thickness-Fine craftmenship !!-Closely stack cooling fins ! !. 100% Asli ECU BRT JUKEN 5 RACING TURBO (CRF 150) (Original) Rp 1. Perbezaan 4g63 dan 4g67. atas nasihat ke dua dua mat keta ini, ambe memilih untuk membeli enjin Turbo L2S menggunakan kotak gear automatik. 5Krpm 4WD turbo. L2S Engineering keeps boat owners and builders happy from start to finish with sensible design thinking and cost effective methodology. package enjin siap psang d kancil rm1700 siap psg enjin l6 l7 NA d kancil rm2000 siap psg enjin l2 NA d kancil rm2200 siap psg enjin l5 l6 l7 l9 avy turbo d kancil rm2500 siap psg enjin l2 l2s turbo d kancil rm2700 siap psg enjin kelisa jepun 1000cc d kancil rm4500 siap psang halfcut l5 l6 di kancil kelisa kenari. ,hahaha gearbox ni owner pakai asal 850 ke mira 660? boleh tahan ke gearbox 850 N/A dengan enjin turbo ni? so, maknanye, enjin ni dah jadi injection and 12v la kan? kacuk dengan enjin l2s? ni kira [email protected] balik enjin ke modi skit2 je? camner plak fuel tank, water pump, and so on ke pomen wat basic and part tertentu je yang ke replace dgn barang mira l2s. Emblem Mira 8. 1-11 of 11 cars. maklumlah L2S tengah hot skang ni. Untuk bersaing dengan kereta-kereta moden, Rezlan menggantikan enjin asal Kancil itu dengan enjin JB-JL 660cc turbo intercooler daripada half-cut Mira L500. enjin l2s turbo standard bodypart moderno limited complete ketam dashboard l5 ori hitam complete burger & walnut bumbung ombak beralun-alun aircond sejuk beku b Chat to Buy. Enjin 3cyl l500 turbo. Man Turbo Auto Garage Adjustable cam pulley Mira L2s. Water Tempreture Meter Carbon Face FOR MYVI/YRV NA/TURBO MANUAL K3. yg lain2 2 sume leh pkai balik kalo anda semua pkai kancil 660 @ 850. 2004 PERODUA KANCIL turbo l2s (M) - Cars for sale in Batu Pahat, Johor. Kancil Turbo. Wah akhirnye ade gak barang L2S kat kete aku nanti. Price: RM 7 800 Reg. kereta kemas. 42MM THICKNESS (CALL AND SMS FOR BEST PRICE) KANCIL/MIRA L200/S PERFOMANCE RADIATOR. salam semua ada sebiji kenderaan kancil bernadikn l2s turbo ingin di lepaskn. ni dah thn 2017. kancil turbo - Side mirror l2s-disk brake belakang -Dashboard L5,meter L5 Merah-REG YEAR : 2002-ENGINE : 660 DAIHATSU MIRA L5 TURBO TWINCAM. Kancil Turbo L2s 99 posted by EpinGTXX tahun 1999 2 owner perempuan kereta cantik,free accident enjin L2s manual jpj endorsed,turbo baru,klac baru,pad brek baru,asober baru,spring APM performax,ekzos apexi. Newer Post Older Post Home. Sebabnya enjin L2 lebih senang mantain dan juga part-part dalam lebih kurang sama dengan Kancil 660. kalau Moderno, hood die flat, xde skup. bila aku ada shoot gath. 250 00 0 - 299 999. Installation provided. selain kancil belalang, geng KCar ramai tengah gila L2s. Mazda BP Turbo Mazda RZ7 FC/FD Mazda RX8 Mitsubishi Airtrek Mitsubishi EVO1-10 Mitsubishi Triton 2. 3 Proton Gen2 Proton Perdana V6 Proton Putra Proton Saga 2006 Proton Satria GTI Proton Waja 1. emblem garnish kunci mira for kancil kelisa. keithrottle. Gambar kereta kancil l2s club, gambar kereta kancil l2s turbo, gambar kereta kancil turbo aku, gambar kereta kancil ubahsuai, gambar kereta kancil biru yang cantik, gambar aksesori kereta kancil, gambar cdi kereta kancil, gambar kereta sport, gambar kereta kuda, gambar kereta drift, gambar kereta api, gambar kereta thomas, gambar kereta persona, gambar kereta kartun, gambar kereta perodua baru. jgn d ka c lama tau barang tu. Maintenance is just about the same. 12:01 AM | by eppy. dhla promote lelebih lak. And the major confusions are HOW fast?What the top speed? 170km/j?I need at least 200km/j to cucuk another car yang berlagak/ego. Enjin L5 Manual Turbo 4 Silinder 16 Valve Interior L5 Exterior Moderno L2 Rim xkesah janji made in Japan dan ringan Kaler semestinya Champion White Type R hahaha. SARD radiator Kancil 660/850 & L2 - Auto Transmission,Price: RM402. Apision_Gaming transmitió en vivo — Estoy jugando Car Mechanic Simulator 2018. Private seller. mira daihatsu turbo frontcut, japan engine untuk kancil l2 moderno l2s l5 kitty L512 kereta potong halfcut L5 complete no bodypart including dashbod L5 meter merah,diskbrek besar double layer, stering L5, tank injection L5, gearbox LSD turbo 4 speed AT call for more info/detail kenney - 0148669716 auto : rm 2800 pemasangan disediakan, 600 shj. keithrottle. 1998 perodua kancil 0. - Duration: 6:05. 0 CONVERT TO YRV 1. oRait gak tuh kan. SERVIS KERETA ,PEMASANGAN HALFCUT,COMPUTER DIAGNOSIS/SCANNER/TUNING DAN LAIN2 SERVIS BERKAITAN DENGAN KERETA CALL ZUL : 0124899403. Change Carb = cari Charade or 850 or Proton or weber 2. radiator sumbat,satu lagi kipas tak cukup laju. Hubungi kami pada bila-bila masa (24 jam) Kedai kami terletak di Kangar dan beroperasi dari jam 2 petang-11 malam setiap hari. turbo easily kong. garnish kunci pintu mira for l2 l5 l2s l512 l500 l200 l200s moderno rm60 sepasang new item. 3 Bar L2S Test Top Speed On The Road - Duration: 4G18 Proton waja vs TD04 kancil @ Lutong airport miri drag - Duration: Kancil Turbo Genting Uphill. s0 korang bejg2 ngn kancil belalang nie ok !! kancil nie sangat berbahaya kat jb. Cars for GTA San Andreas - Perodua Kancil L2s v0. 2) semi sintetik = jenis minyak yg ngam2 untuk kebanyakan kereta dan paling ideal untuk enjin turbo dari halfcut, tahan sehingga kebiasaannya 8,000km namun disyorkan untuk 7,000km, menggunakan kod dari 10W sehingga 15W ( contohnya Castrol Magnatex 15W-30 ). Original Japan Daihatsu mira avy rs 04 06 L150 meter untuk perodua viva. nak jadi Moderno. Kelab ini ditubuhkan untuk mereka yang mempunyai perodua kancil, tak kiralah dah convert ke, belum , so semua boleh join. Price: RM 189 sesuai untuk up grade kancil turbo 660-1000cc atau nak bolt on mana2 kete n. My Luvly Car. masuk turbo setting sekali. Dah tak tahan kena bully all the way at the Hiway. atas nasihat ke dua dua mat keta ini, ambe memilih untuk membeli enjin Turbo L2S menggunakan kotak gear automatik. Mula masuk ke Lembah Beringin pada tahun 1999 Masa tu Allah berikan kami rezeki untuk tinggal di kediaman Kakitangan yang disediakan. Tukor ring piston rasenye x padan dah kot. Enjin asal - EF-CL 660. L5 spare part expensive. lampu mordeno ada ring sekali mentol kuning ori jepun. 3,987 likes · 19 talking about this. Forged Racing High Speed performance Radiator Fan For L2/L2s/kancil Other car also available Skyline r32/r33 Evo 7/8/9 And many more. 2-3 bulan pertama hidup aku seronok sangat laa pasal banyak keta yang aku dapat ayamkan. 0 susah mo register. perodua kancil 660&850 perdana rvr turbo; top overhaul teksi iswara; cara menyambungkan wayar jumper; timing belt for kancil,kelisa,proton; clutch set; top overhaul kancil; overhaul kancil l2s turbo; hypertunedworkshop. iwan nie pakai enjin l5 wo0ooo laju tau. Transmisi - Manual 5 kelajuan. Change Carb = cari Charade or 850 or Proton or weber 2. Salam bro, saya nak tanye banyak ni. ??? nak save bajet Reply Delete. bagi sekali fuel tank jangan risau boleh start masa beli. Kereta turbo ketiga saya ialah Kancil 850 yang dimasukkan enjin L2s oleh pemilik asal kereta ini tetapi apabila ia menjadi milik saya, saya tukar sekali lagi enjin kepada L5 JBJL 4 piston. It comes with a variety of options and chassis variations, with the latest variant having four models: "Mira", "Mira AVY", "Mira Gino" and "Mira VAN". kami turut menyediakan perkhimatan towing kenderaan. And the major confusions are HOW fast?What the top speed? 170km/j?I need at least 200km/j to cucuk another car yang berlagak/ego. 5Krpm 4WD turbo. bleh gak trade in / swap ngn boost meter. Bear in mind that u might get pedal happy when driving a turbo kancil, and u will realize that u visit petrol station more often. Bendul Kelabu Rm50 4. Bumper Depan Moderno Untuk kANCIL, RM230nett Call/SMS - Syah 0122261604 Lokasi Ampang Berdekatan Ampang Point. kancil turbo - Side mirror l2s-disk brake belakang -Dashboard L5,meter L5 Merah-REG YEAR : 2002-ENGINE : 660 DAIHATSU MIRA L5 TURBO TWINCAM. Publish date: November 24, 2011 7:25 am Contact Name: zack Price: 150 Region: Selangor Location: SHAH ALAM Phone: 0133137892 Tags: grand livina, mpv sewa, nissan, Setapak, sewa kereta KL, shah alam. many pomen said L5 got problem. agaknya dah jual kot kancil turbo beliau tu 😅 29 October 2017 at 04:51 Post a Comment. PERODUA KANCIL turbo RM 4 800. Ieri alle 07:21. hahaha :)) ok kite sambung balik. Dan lagi satu, jika bercadang nak membeli enjin Mira Turbo,aku cadangkan lebih baik ambil enjin L200S dari L500S. sesuai untuk up grade kancil turbo 660-1000cc atau nak bolt on mana2 kete n. Harga:[email protected] 42MM THICKNESS (CALL AND SMS FOR BEST PRICE) KANCIL/MIRA L200/S PERFOMANCE RADIATOR. 5 Subaru WRX 2008 Subaru WRX. LSD gearbox so pendapat korang pula macamana? patutkah saya ambil kancil ni. apr 20, 15:46. Interior fully convert. Kancil Turbo L2s 99 posted by EpinGTXX tahun 1999 2 owner perempuan kereta cantik,free accident enjin L2s manual jpj endorsed,turbo baru,klac baru,pad brek baru,asober baru,spring APM performax,ekzos apexi. The Daihatsu E-series engine is a range of compact three-cylinder, internal combustion piston engines, designed by Daihatsu, which is a subsidiary of Toyota. 3,987 likes · 19 talking about this. Free Shipping. 00 Apex'i Blow Off Valve with installation RM 780. Show posts by this member only | Post #1. kalau siap pasang semua dalam RM3500-RM4000. keithrottle. I tried to survey market price in the newspapers but is hard to find a 1999 kancil. Harga:[email protected] Enjin Dahaitsu L2s punye part barang adalah sama dengan kancil. PAKEJ TERMASUK HOSE RADIATOR+WATER HOSE RETURN. L500 DENGAN DOHC MENJADIKAN ENJIN LEBIH LEMBUT DAN RINGAN DAN MEMPUNYAI 4 PISTON BERBANDING L2S 3 PISTON DDAN 3 SILINDER (GEGARAN ENJIN L5 LEBIH TIDAK TERASA). Sy memilih engine L2S single cam 12 valve 3 piston kerana mudah dpt sparepart kerana same spare part dengan kancil. Ok siap 2 biji hari nihkancil l2s turbo dan kelisa yrv turbomesti owner x sabo nk ambik hihi. Gambar kereta kancil l2s club, gambar kereta kancil l2s turbo, gambar kereta kancil turbo aku, gambar kereta kancil ubahsuai, gambar kereta kancil biru yang cantik, gambar aksesori kereta kancil, gambar cdi kereta kancil, gambar kereta sport, gambar kereta kuda, gambar kereta drift, gambar kereta api, gambar kereta thomas, gambar kereta persona, gambar kereta kartun, gambar kereta perodua baru. Find the best deals for used perodua kancil steering. Tidak hanya dengan menukar enjin sahaja, pimilik yang pemalu ini juga menukar turbo dari RHF3 ke turbo Subaru TD04L bagi menambahkan lagi daya G-Force pada jentera milik beliau. Perodua hrvatska, perodua hrvy, perodua hrv honda, perodua hrvsf, perodua hrvatski, perodua hrv 2020, Perodua Axia Rear Skirt (pu2558) - M. Mazda BP Turbo Mazda RZ7 FC/FD Mazda RX8 Mitsubishi Airtrek Mitsubishi EVO1-10 Mitsubishi Triton 2. Kelab ini ditubuhkan untuk mereka yang mempunyai perodua kancil, tak kiralah dah convert ke, belum , so semua boleh join. ; Cari barangan untuk dijual, di jual atau bidaan dari penjual/pembekal kita. For those Perodua Kancil 660 owner who wish to convert their meter to Mira L2, they may refer to the table below after the jump. At perodua * warranty to 2022year call full loan n cash: 0172099851 chu simon. 00 Apex'i Boost Meter and Exhaust Temp. 00 K&N Injection Kit Heat Shield RM 280. hehehe :p s0,lau korang nak jumpe dia juz roger je dia k. 0 JAPAN COMPLETE BOLEH MASUK KE KANCIL. tapi hood nak pakai L2S sebab ade skup besar. Sezioni di questa pagina. Mslhnya sy sdh sambung wayar tetapi tdak bergerak sikit pun meter rpm tu. Disini sy nak tegaskan bahawa proses Bolt On Turbo ini tidaklah merosakkan Engin. 3 Bar L2S Test Top Speed On The Road - Duration: 4G18 Proton waja vs TD04 kancil @ Lutong airport miri drag - Duration: Kancil Turbo Genting Uphill. yang standard yang turbo beso turbo kecik semua boleh so pada yang berminat lihat facebook kelab kami. mira daihatsu turbo frontcut, japan engine untuk kancil l2 moderno l2s l5 kitty L512 kereta potong halfcut L5 complete no bodypart including dashbod L5 meter merah,diskbrek besar double layer, stering L5, tank injection L5, gearbox LSD turbo 4 speed AT call for more info/detail kenney - 0148669716 auto : rm 2800 pemasangan disediakan, 600 shj. Used Perodua Kancil for RM 4 200 at Pasir Mas, Kelantan. Made in Japan. 0 lg bgs p bnyk org ckp klu msk 1. Absober L5 merah pnp kancil. Smart and clean modification for kancil. 0:21 DOWNLOAD PLAY. harmizihashim May 9, 2010 at 5:16 PM. Comment by muhammad arif saifudin on 08/08/2014 3:55 am. Sekarang dengan bernadikan enjin L2s turbo yang didatangkan khas dari negara matahari terbit Jepun itu telah menambahkan lagi seri pada Kancil Belalang ini. 0 JAPAN COMPLETE BOLEH MASUK KE KANCIL. Better and good handling than normal absorbers. Di Malaysia, K-Car nak bubuh enjin 2,000cc pun tak apa. Engine Air Filter for Perodua Kancil L5 TURBO Application: Perodua Kancil, Nippa, Daihatsu Ceria (1994 - 2009) L500 TURBO. Bumper Depan Moderno Untuk kANCIL, RM230nett Call/SMS - Syah 0122261604 Lokasi Ampang Berdekatan Ampang Point. Signal Bumper L2s Cun2 Rm2xx 3. kalau nk turbo, hanya tukar piston viva yang high comp. p situ, p sini, finally, di kedai halfcut Tok Bok, Machang tempat di mana ambe membeli enjin tersebut. [/quote:9146] u dh gn sistem ka? e manage @ safc. 00 Apex'i AFC Super RM 1,330. Bogor GP Racing Store. Contoh Timing Belt, Top Gasket, dan Oil Filter. Better pick up and car become more powerful. 4mm Iridium, only at DENSO! 0. Private seller. many pomen said L5 got problem. Mohon pendapat dan pandangan saudare2 sekalian dalam tips2 penjagaan enjin+turbo std. Sesuai dan muat pakai pada semua engine : ej ed850 660 jbjl efrl edzl efdet jbdet dll. s0 korang bejg2 ngn kancil belalang nie ok !! kancil nie sangat berbahaya kat jb. diagram/wiring meter mira l200s ke kancil 850/660 Ini merupakan panduan untuk anda yang nak wiring meter mira daihatsu l2/l2s ke kancil 660 atau 850. Kancil 850 auto 2001 standard tiada modifikasi. January 14, 2017 at 1:02 PM. 2004 PERODUA KANCIL turbo l2s (M) - Cars for sale in Batu Pahat, Johor. 30/12/2019 Engine Efdet [email protected] and avy na for sale. 5Krpm NA L210s,210v(EF-HL) - 659cc 12v sohc 50ps/7. try his car first. Perodua kancil full skirting. 3 Bar L2S Test Top Speed On The Road - Duration: 4G18 Proton waja vs TD04 kancil @ Lutong airport miri drag - Duration: Kancil Turbo Genting Uphill. yang standard yang turbo beso turbo kecik semua boleh so pada yang berminat lihat facebook kelab kami. Piston yang digunakan pula ialah daripada 1. kena tukor piston beso cket. itu tak kesahlah kan, tp yang nak dijadikan isu kt sini. 0 pun power gak. ade sesape yang da buat?atau yang brani nk buat. Change Distributor + Coil = cari. com Perodua Kancil With Daihatsu L902 Jb-det Engine Project via www. 3 Bar L2S Test Top Speed On The Road. Jadi, Chelan memasukkan blok 850 Kancil tempatan untuk gantikan blok kecil tadi. Avanzato k-car Team (L2s L5) - sape2 yang ber minat bleh join team kancil seluruh malaysia utk team same2 b etukar pandangan dan hobi. gear box x de la sebb koi pkai. so barang2 L2S sume naik harga. Kancil 850 engine used cars. many pomen said L5 got problem. Kancil Mira L200 Turbo For Sale | Dog Breeds Gallery Fire starting automobil: kancil l2 dan kancil l5, Eazy izzuddin eazy pki kancil biasa1st keluaran kalo nk modified kasi lawa skitbro suggest camne. Salam, buat pengunjung2 blogku ini blog nie direka khas. Budget dlm bapa? Sekarang baru ada 4k. Home >> Entire Malaysia >> RARE STRUT BAR Mira L2 L2S PNP KANCIL. 0 susah mo register. kancil penulis adalah model 850. tema awang-gemawang. Perodua Kancil 660EZ A -96. iwan nie pakai enjin l5 wo0ooo laju tau. kancil Turbo 290HP by team kkt malaya. 25 Feb, 15:10. Kancil Mira Mini L2s Drag Race 660cc Turbo--AUTOMATIC TRANSMISSION speeding from 0-100km/h. bila aku ada shoot gath. perodua kancil 660&850 perdana rvr turbo; top overhaul teksi iswara; cara menyambungkan wayar jumper; timing belt for kancil,kelisa,proton; clutch set; top overhaul kancil; overhaul kancil l2s turbo; hypertunedworkshop. L2S Engineering keeps boat owners and builders happy from start to finish with sensible design thinking and cost effective methodology. VSM Racing lower arm heavy duty passo myvi - Complete with Ball Joint and Bush - Suitable for kancil 660-850cc - BRAND NEW ITEM - available for kancil kenari kelisa viva myvi perdana wira satria gen2 iswara dll Kancil :- RM 55 / pcs RM 100 / pair Viva / Avy :- RM 100 / pcs RM 200 / pair Myvi / P. @Anonymous : Kalau kancil jenis tahun 96 enjin rare leh masuk Daihatsu Mira L2,L2s,L6-Kelisa. You transfer the wiring and ecu from the L2s halfcut to your car. Blog berisi tentang hobi aku yang suka2 tangkap gambar itu je. Recently came across a good information from the net. 00 Apex'i AVC-R Boost Controller RM 2,030. 00 Add to cart; Halfcut L5 Kancil EF EFDET Turbo AT Engine RM 3,300. hah c iwan nie pakai kete kancil belalang wane puttih no plate dia di rahsia kn ats sebab2 tertentu. Getting Started. Sebenarnya dah lama aku kehilangan blog aku ni. Part For Kancil / Mira Turbo : K&N Air Filter Injection Kit RM 480. Designers and builders of interior furnishing fit outs for the Marine Industry. TURBO TIMER SUIS(RARE) Item: DAIHATSU MIRA L200s/l500s Timer Ini merupakan panduan untuk anda yang nak wiring meter mira daihatsu l2/l2s ke kancil 660 atau 850. 660 turbo is great. Say Carlist. Nice Kancil/Mira L2s Drag Machine Daihatsu Mira , L2s , Perodua Kancil Recently found out a best drag car 2011 from the net and this is one of the Drag Machine owned by a member of Compact Motorsports - Consonar. Kancil L2s Kayaba Japan absorbers. keithrottle. 2002-2009. Ok siap 2 biji hari nihkancil l2s turbo dan kelisa yrv turbomesti owner x sabo nk ambik hihi. Sy memilih engine L2S single cam 12 valve 3 piston kerana mudah dpt sparepart kerana same spare part dengan kancil. p situ, p sini, finally, di kedai halfcut Tok Bok, Machang tempat di mana ambe membeli enjin tersebut. The Kancil is a rebadged third generation Daihatsu Mira History. Enjin Dahaitsu L2s punye part barang adalah sama dengan kancil. Almaklumlah, itu ari kos ketuk body dan cat sahaja dah RM2. Facebook gives people the power to share and makes the world. I love my tiny mini hobby project car, make me busy all the time hahaha :hyper:. Sy masih baru dalam "menternak" seekor kancil xseberape pade bulan 6 tahun ini bernadikan enjin L2s. Kancil Turbo 2. Part -part wajib klu nak tukar kancil L2s kamu tu Kat bawah ni aku bagi contoh rupa bentuk L2s plak Treand Campur-campur Convert L2s dan L5. package enjin siap psang d kancil rm1700 siap psg enjin l6 l7 NA d kancil rm2000 siap psg enjin l2 NA d kancil rm2200 siap psg enjin l5 l6 l7 l9 avy turbo d kancil rm2500 siap psg enjin l2 l2s turbo d kancil rm2700 siap psg enjin kelisa jepun 1000cc d kancil rm4500 siap psang halfcut l5 l6 di kancil kelisa kenari. Sejarah kancil Perodua kancil mula dikeluarkan pada tahun 1994-2009. kira bajet dalam RM5K ada kat tangan dah ok dah. The petrol-driven series has cast iron engine blocks and aluminum cylinder heads, and are of either SOHC or DOHC design, with belt driven heads. PERODUA KANCIL turbo RM 4 800. Barang2 kancil for sale. Bendul Kelabu Rm50 4. 3 TURBO TIPTRONIK. 0:21 DOWNLOAD PLAY. Kancil Turbo L2s manual -02. Add to Compare. viva pakai cam lube manakala kancil pakai rocker arm iaitu sama ngan daihatsu mira. 2) semi sintetik = jenis minyak yg ngam2 untuk kebanyakan kereta dan paling ideal untuk enjin turbo dari halfcut, tahan sehingga kebiasaannya 8,000km namun disyorkan untuk 7,000km, menggunakan kod dari 10W sehingga 15W ( contohnya Castrol Magnatex 15W-30 ). emblem garnish kunci mira for kancil kelisa. Use magic Report. 00 Apex'i AFC Super RM 1,330. my/60197463027 019-746-3027 Pos layan. dan banyak lg laa. dia pkai henjin turbo l2s,l5,l9 la tu. Koleksi bengkel kereta turbo & modifikasi di Malaysia. 4 de marzo. tema awang-gemawang. 850 is just ok. 3l DVVT saves fuel and provide power as same as normal 1. salam semua ada sebiji kenderaan kancil bernadikn l2s turbo ingin di lepaskn. 0 turbo kancil 1. Installation provided. 25 Feb, 15:10. [quote:9146="nienaziey"]oohhh plug denso iridium, cabel ngk la. Kancil 850 auto 2001 standard tiada modifikasi. Disc brake knuckle arm L2 L2s L5 L6 kancil 660 850. Kereta turbo ketiga saya ialah Kancil 850 yang dimasukkan enjin L2s oleh pemilik asal kereta ini tetapi apabila ia menjadi milik saya, saya tukar sekali lagi enjin kepada L5 JBJL 4 piston. 250 00 0 - 299 999. kereta ok cuma aircond je xde. Newer Post Older Post Home. many pomen said L5 got problem. 00 postage; Perodua Kancil 850 1997 Rear Bumper Grey. lampu mordeno ada ring sekali mentol kuning ori jepun. bagi sekali fuel tank jangan risau boleh start masa beli. My Luvly Car. 00 Apex'i AFC Super RM 1,330. Green kancil in fire. 12,850 likes · 72 talking about this. mira l2s,moderno,L512,l502,coure,gino,move. 3 Myvi, hopefully soon. ade yg dah dapat, ade jugak yg masih dalam pencarian. Posted by Sam Ariff Yusof at 8:53 PM No comments: Friday, October 25, 2013. RARE original Strut Bar L2 L2S Complete PNP Semua model Kancil. Kelab ini ditubuhkan untuk mereka yang mempunyai perodua kancil, tak kiralah dah convert ke, belum , so semua boleh join. Water Tempreture Meter Carbon Face. Facebook gives people. And the major confusions are HOW fast?What the top speed? 170km/j?I need at least 200km/j to cucuk another car yang berlagak/ego. Avanzato k-car Team (L2s L5) - sape2 yang ber minat bleh join team kancil seluruh malaysia utk team same2 b etukar pandangan dan hobi. Kancil meter price, harga in Malaysia - lelong - List of products for sale, auction, wtb or wts for our supplier / seller. 5 Subaru WRX 2008 Subaru WRX. ^^' December 21, 2011 at 10:52 PM. kancil turbo. but i like L512 bodykit. 101Modifiedcars. I love my tiny mini hobby project car, make me busy all the time hahaha :hyper:. pelbagai model dr daihatsu utk kancil,kenari dan kelisa. 4 028 vues. kancil turbo'97 enjin l2 turbo,full l2s bodykit,seat bucket,turbo besar,sport rim l2s,moonroof,black interior,l5 dashboard,kereta untuk auto show,100% acc free price :rm 12,000 tel :012-9706729 loc :kuala lumpur. 5Krpm NA L210s,210v(EF-HL) - 659cc 12v sohc 50ps/7. It is a wiring conversion information from Perodua Kancil to Daihatsu Mira L2. Halfcut Rv4 engine L2s kancil l5 l6 660cc turbo 4 piston complete bodypart RM 5,900. harga blh dirunding. Selangor RM 449. TAGS: proton mira l2 l2s l5 mira kancil perodua wira tiara perdana v6 se iswara saga blm honda suzuki viva hyundai mitsubishi toyota nissan ekzos turbo exhaust kenari move perodua kembara naza ria hyundai proton satria putra mercedes volkswagen toyota nissan econovan vanete proton mira l2 l2s l5 kancil wira tiara perdana iswara saga blm fl. 4g93t evo lancer starlet ep91 ep82 rm5xx. leh pakai jugek. Dan lagi satu, jika bercadang nak membeli enjin Mira Turbo,aku cadangkan lebih baik ambil enjin L200S dari L500S. Sebabnya enjin L2 lebih senang mantain dan juga part-part dalam lebih kurang sama dengan Kancil 660. 12,850 likes · 72 talking about this. Year Verified Proton Toyota Perodua Honda Mercedes Benz Nissan BMW PERODUA KANCIL turbo l2s (auto) RM 4 200. (eonomic) * front & rear parking sensor * electric fold side mirror * accident free. Ride Info Modifications Mods All Photos (4) Photos (4). janji 5hari siap, last-last jadi 10 hari. not like L5. Interior fully convert. Better pick up and car become more powerful. 3 TURBO TIPTRONIK. meter yrv L5 steering shape adjustment Side mirror fold Mira carpet full set sport pedal L5 gear conser box L5 dashbox drink holder , L5 limited sport sit (Avazato) ,. 6 Proton Wira 1. yang standard yang turbo beso turbo kecik semua boleh so pada yang berminat lihat facebook kelab kami. Are Despacito compartió un video en vivo. Ok siap 2 biji hari nihkancil l2s turbo dan kelisa yrv turbomesti owner x sabo nk ambik hihi. Seat L2s,moon roof,rim sukan 14", free accident. pelbagai model dr daihatsu utk kancil,kenari dan kelisa. cooler inside space full range & high performance, material aa+ made. When playing with turbo, the stock Perodua Kancil piston also must be change to L2/L2s turbo piston. suitable for turbo system. not like L5. Cip pom pom review kancil 660 turbo LEGEND mrBen n test sprint 0 to 200 meter!! spec di description. Mempunyai 2 jenis enjin iaitu 659cc tiga silinder carburator 31hp 4 kelajuan manual dan diupgrade sket 5 kelajuan manual atau tranmisi auto 3 kelajuan dan satu enjin lagi 847cc 3silinder carburator 37 hp 5 kelajuan manual atau 3 kelajuan auto. Bumper Depan Moderno Untuk kANCIL, RM230nett Call/SMS - Syah 0122261604 Lokasi Ampang Berdekatan Ampang Point. dewasa ini, ramai peminat peminat kancil terdiri daripada pelbagai golongan dari pelajar ipta/s, kerani, polis, askar, driver lori, cikgu-cikgu, pensyarah termasuk golongan yg berpoket tebal (rumah banglo mpv alphard tetapi tetap tegar bermain kancil)yang mengubahsuai kancil 660 atau 850 cc dengan enjin daihatu. mira l2s,moderno,L512,l502,coure,gino,move. tapi hood nak pakai L2S sebab ade skup besar. 42MM THICKNESS (CALL AND SMS FOR BEST PRICE) KANCIL/MIRA L200/S PERFOMANCE RADIATOR. RUMAH ROLLER ASSY MIO 5TL MIO SOUL MIO SPORTY 1 SET. raziv6’s 1994 Perodua Kancil L2S turbo.